Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevap işlemek

Rüyada sevap işlemek

Rüyada sevap işlemek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, gönlünün ferahlayacağına, parasının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevap işlemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevap işlemek sevap işleyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada gergef işlemek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet eder.

Rüyada bir suç işlemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada nakış işlemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada yün işlemek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suç işlediğini görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada işleme işlemek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin suç işlediğini görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments