Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk işlemek

Rüyada boncuk işlemek

Rüyada boncuk işlemek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, problemlerini çözeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk işlemek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada boncuk işlemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada oya işlediğini görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel işlemek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada yün işlemek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada camide günah işlemek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada okulda ders işlemek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalettir.

Rüyada patik işlemek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Rüyada kanaviçe işlediğini görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments