Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta görülmek

Rüyada hasta görülmek

Rüyada hasta görülmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta görülmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada başkası tarafından hasta görülmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta görülmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenirken görülmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kısmetinin bollaşacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada para görüpte almamak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın görüp almak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görülen namaz kılmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek görüp kaçmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments