Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazasında yaralanmak

Rüyada araba kazasında yaralanmak

Rüyada araba kazasında yaralanmak beklenen mirasın alınacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, başarılarının katlanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba kazasında yaralanmak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Rüyada araba kazasında yaralanmak gelirinden yana memnun olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasında yaralanmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kazada yaralandığını görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin kazada yaralandığını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, itibarını zedeleyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba kazası yapan birini görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının araba kazası yaptığını görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments