Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasında yaralanmak

Rüyada trafik kazasında yaralanmak

Rüyada trafik kazasında yaralanmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzurlu hissedileceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazasında yaralanmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kısmetinizin açılacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazasında yaralanmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yüzünü güldüreceğine, bunalıma gireceğine delalettir.

Rüyada trafik kazası sonucu öldüğünü görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada trafik kazası olduğunu duymak ün ve itibar sahibi olacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments