Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazası yapan birini görmek

Rüyada araba kazası yapan birini görmek

Rüyada araba kazası yapan birini görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba kazası yapan birini gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kendi arabasını kazalı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada araba kazasında ölmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına inanılır.

Rüyada araba kazasında yaralanmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin araba kazası yaptığını görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Rüyada araba kazaları görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments