Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ve saç yaptırmak

Rüyada gelinlik giymek ve saç yaptırmak

Rüyada gelinlik giymek ve saç yaptırmak kötü günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinin sarpa saracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve saç yaptırmak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada gelinlik giymek ve saç yaptırmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada beyaz gelinlik giymek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada nişanda gelinlik giymek kırgınlıkların sona ereceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada beğenmediği gelinliği giymek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun gelinlik giydiğini görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, yeni bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek gamsız bir hayat süreceğine, zararını tamamen kapatacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada giydiği gelinliği görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işarettir.

Rüyada lacivert gelinlik giymek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments