Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun gelinlik giydiğini görmek

Rüyada komşunun gelinlik giydiğini görmek

Rüyada komşunun gelinlik giydiğini görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, başarılı bir kişi olacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada komşusunun gelinlik giydiğini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet eder.

Rüyada komşunun gelinlik giydiğini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi yükünün artacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızını gelinlikle görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunu gelinlikli görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada komşusunu gelinlikli görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada komşunu gelinlikle görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Rüyada komşunun ayakkabısını giymek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada komşunun terliğini giymek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments