Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gelinlik giymek

Rüyada beyaz gelinlik giymek

Rüyada beyaz gelinlik giymek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak, düzeninizi değiştirmek için büyük istekler duymanız mümkün.

Rüyada beyaz gelinlik giymek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, her şeyin sarpa saracağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada birinin beyaz gelinlik giydiğini görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek parasız ve işsiz kalacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık beyaz gelinlik giymek müjdeli ve güzel haberler alacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz gelinlik giydiğini görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments