Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kötü gününü de paylaşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik düğün görmek kötü gidişe dur denileceğine, makamının artacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazancının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada düğün gelinlik görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments