Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik düğün görmek

Rüyada gelinlik düğün görmek

Rüyada gelinlik düğün görmek sevinçli haberlerin alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik düğün gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada düğünde gelinlik görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işarettir.

Rüyada düğün gelinlik görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada düğünde gelinlik giymek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments