Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek

Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek

Rüyada gelinlik giyip düğününü görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip düğününü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Rüyada kendi düğününde gelinlik görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde gelinlik giyememek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, hastalıkların iyileşeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments