Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyen kadın görmek

Rüyada gelinlik giyen kadın görmek

Rüyada gelinlik giyen kadın görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyen kadın gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız veya fikirlerinizi dile getirmeniz durumunda yaşam koşullarınızı geliştirebilecek düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek sahip olduklarının eksileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikli kadın görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir kadını gelinlikle görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, gelirinin eksileceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek gülüp eğleneceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymiş kadınlar görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek malından ve parasından olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, özel muamele göreceğine inanılır.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işarettir.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments