Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikli kadın görmek

Rüyada gelinlikli kadın görmek

Rüyada gelinlikli kadın görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikli kadın gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymiş kadın görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, dinamik olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada evli kadını gelinlikle görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına inanılır.

Rüyada bir kadını gelinlikle görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek duyduğu endişenin iki kat artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, güçlükle elde edilecek başarı, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek bilgi sahibi olacağına, maddi gücünün katlanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments