Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik evlilik görmek

Rüyada gelinlik evlilik görmek

Rüyada gelinlik evlilik görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok sevinçli haberler alacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, işinde yükseleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik evlilik gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Rüyada evlilik ve gelinlik görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik evlilik görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliliği bozmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş evliliği görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik imzası atmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden evlilik teklifi almak kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğü taktığını görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments