Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik imzası atmak

Rüyada evlilik imzası atmak

Rüyada evlilik imzası atmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, güzel günler görüleceğine, şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada evlilik imzası atmak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada evlilik imza atmak hayatını ailesine adayacağına, bol muhabbette olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliliğe imza atmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada evlilik imzası atmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada evlilik için imza atmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak ortamın bir hayli gerileceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının imzasını atmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kalemle imza atmak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere imza atmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments