Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yönlendireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının evlilik haberini almak kasasının ağırlaşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik haberi duymak zorluklarının kalmayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada evlilik haberi almak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada birinin evlilik haberini almak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasının evlilik haberini almak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin evlilik haberini almak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik haberi vermek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, karamsar olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments