Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş evliliği görmek

Rüyada arkadaş evliliği görmek

Rüyada arkadaş evliliği görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaş evliliği gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada arkadaş evliliği görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının evlilik haberini almak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının evlilik haberini almak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada evlilik ve gelinlik görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada evliliği düşünmek işlerinde bereket olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki evlilik yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments