Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliliği bozmak

Rüyada evliliği bozmak

Rüyada evliliği bozmak kariyerinde atılım yapacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliliği bozmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada evliliği bozmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik bozmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulur.

Rüyada evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutsuz evlilik yaptığını görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada evlilik cüzdanı almak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada iki evlilik yapmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik haberi almak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falda evlilik görmek yanlış anlaşılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments