Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde gelinlik görmek

Rüyada düğünde gelinlik görmek

Rüyada düğünde gelinlik görmek sevgi göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, aşama kaydedeceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kazancının günden güne düşeceğine yorulur.

Rüyada düğünde gelinlik gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada düğününde gelinlik giyememek bereketin ve karın artacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada düğün gelinlik görmek huzura erileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ilişkilerin noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde gelinlik görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayallere kavuşulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik düğün görmek doğru kararların alınacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments