Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle tartışmak

Rüyada erkekle tartışmak

Rüyada erkekle tartışmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle tartışmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkekle tartışmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkek kardeşle tartışmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşla tartışmak çok zor durumlara düşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada erkekle tartışmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşıyla tartışmak merdiven atlayacağına, zafer elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak hayır ve bereketin artmasına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla tartışmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments