Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geliniyle tartışmak

Rüyada geliniyle tartışmak

Rüyada geliniyle tartışmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çocuk sahibi olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geliniyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada geliniyle tartışmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gelinle tartışmak elinin darlaşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet eder.

Rüyada başkasıyla tartışmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada doktorla tartışmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşle tartışmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayla tartışmak hem geleceğinin güzel olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada adamla tartışmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hanımıyla tartışmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments