Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinine sarılmak

Rüyada gelinine sarılmak

Rüyada gelinine sarılmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada gelinine sarılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada geline sarılmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına inanılır.

Rüyada gelinine sarılmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada gelinle sarılmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada geline sarılıp ağlamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada evli kadının gelin olduğunu görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin evi görmek ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin pastası yemek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments