Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline ağlamak

Rüyada geline ağlamak

Rüyada geline ağlamak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, elindekileri de yitireceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada geline ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Rüyada geline sarılıp ağlamak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gelin olup ağladığını görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada gelinle ağlamak anne baba hayır dualarının alınacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet eder.

Rüyada gelin görüp ağlamak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işarettir.

Rüyada gelininin ağladığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada geline ağlamak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gelin hazırlamak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments