Rüyada başkasıyla tartışmak

Rüyada başkasıyla tartışmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayatının da düzene gireceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına inanılır.

Rüyada başkasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada tartışmak bağırmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aile fertleriyle tartışmak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bir akrabayla tartışmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işarettir.

Rüyada patronla tartışmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kuzenle tartışmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarıyla tartışmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, bilincin artacağına delalet eder.

Rüyada bağırarak tartışmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top