Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorla tartışmak

Rüyada doktorla tartışmak

Rüyada doktorla tartışmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ömrünün uzun olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktorla tartışmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada doktorla tartışmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kardeşiyle tartışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada askerle tartışmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafirle tartışmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, o kişiye zararının dokunacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kadınla tartışmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölülerle tartışmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla tartışmak mutluluğunun da artacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızla tartışmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments