Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını gelin görmek

Rüyada başkasını gelin görmek

Rüyada başkasını gelin görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını gelin gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Rüyada gelin çiçeği almak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada gelin tülü görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinine altın takmak eve huzur dolacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulur.

Rüyada gelin evine gitmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, süzüleceğine alamet eder.

Rüyada gelin evi hazırlamak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eve gelin almak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet eder.

Rüyada geline takı takmak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin oynadığını görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments