Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinini gelinlikle görmek

Rüyada gelinini gelinlikle görmek

Rüyada gelinini gelinlikle görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayat boyu desteği olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinini gelinlikle gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymeden gelin olmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelini gelinlikle görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Rüyada gelin gelinlik görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinini gelinlikli görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, en tepkedeki kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin ve gelinlik görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments