Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin gelinlik görmek

Rüyada gelin gelinlik görmek

Rüyada gelin gelinlik görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hem çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada gelin gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Rüyada gelinlik ve gelin görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinini gelinlikli görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işarettir.

Rüyada gelin yada gelinlik görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek çok büyük bir işe girileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gelinlikli gelin görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikli gelin görmek mutluluğunun katlanacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada gelinini gelinlikle görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada gelin gelinlik görmek ev sahibi olunacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments