Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin oynadığını görmek

Rüyada erkeğin oynadığını görmek

Rüyada erkeğin oynadığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin oynadığını gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Rüyada erkek bebekle oynadığını görmek umduğunu bulamayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada erkeğin oynadığını görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun oynadığını görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına inanılır.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, maddi anlamda güçleneceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin oynadığını görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hanesine bolluk geleceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin oynadığını görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada düğününde oynadığını görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments