Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin hamile olduğunu görmek

Rüyada gelinin hamile olduğunu görmek

Rüyada gelinin hamile olduğunu görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada gelinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Rüyada yeni gelini hamile görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin hamile görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, işlerinin bozulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinimi hamile görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, üstün başarılar alacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada gelinin hamile olduğunu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalettir.

Rüyada gelini hamile görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gelinini hamile görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile bir gelin görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelininin hamile olduğunu görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments