Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin hamile görmek

Rüyada gelin hamile görmek

Rüyada gelin hamile görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada gelin hamile gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada yeni gelini hamile görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin hamile görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gelinini hamile görmek dünya mallarının çoğalacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada gelinimi hamile görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir gelin görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalettir.

Rüyada gelinin hamile olduğunu görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelininin hamile olduğunu görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalettir.

Rüyada gelini hamile görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments