Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinimi hamile görmek

Rüyada gelinimi hamile görmek

Rüyada gelinimi hamile görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinimi hamile gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada gelinini hamile görmek rütbe edineceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni gelini hamile görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin hamile olduğunu görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin hamile görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada gelininin hamile olduğunu görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinimi hamile görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile bir gelin görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada gelini hamile görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, stresten uzaklaşılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments