Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin çiçeği atmak

Rüyada gelin çiçeği atmak

Rüyada gelin çiçeği atmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği atmak gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Rüyada gelin çiçeğini atmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, üzgün ve hasta olacağına, inancını bir kenara atacağına yorulur.

Rüyada gelin çiçeği atmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gelin çiçeği kapmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, dertlerinin günden güne artacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gelin el çiçeği görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde gelin çiçeği görmek ana baba sözü dinlemeye, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin çiçeğini görmek aile hayatının bozulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin çiçeğini almak umutsuzluklarını geride bırakacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments