Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinimizi görmek

Rüyada gelinimizi görmek

Rüyada gelinimizi görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sözler sarf edeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinimizi gördüyseniz:

  • Bazı planlar beklenmedik gelişmeler nedeniyle bozulursa, duruma adapte olup değişikliklere göre planlarınızı yenilemenizde fayda var.

Rüyada gelin olamamak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada evli birini gelin olarak görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, üzgün ve hasta olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü gelin damat görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, düze çıkacağına inanılır.

Rüyada gelin ayakkabısı almak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yenisinin başlayacağına, dönülmez yollara gireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı gelin görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gelin görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Rüyada yeniden gelin olduğunu görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinin oynadığını görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments