Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin olamamak

Rüyada gelin olamamak

Rüyada gelin olamamak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin olamamak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Rüyada geline kızmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, söz sahibi olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinin oynadığını görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakal gelin görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline altın bilezik takmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına inanılır.

Rüyada kırmızı gelin arabası görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, umutların biteceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, giderlerin artış göstereceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments