Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden gelin olduğunu görmek

Rüyada yeniden gelin olduğunu görmek

Rüyada yeniden gelin olduğunu görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, elde edilen nasibin artacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada yeniden gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada yeniden gelin olduğunu görmek işlerin düşeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kazancın her daim artacağına inanılır.

Rüyada yeniden gelin olmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalet eder.

Rüyada yeniden okula başladığını görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini yeniden ölürken görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, önemli kişi haline geleceğine, borçlanıp, hasta olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babasının yeniden öldüğünü görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, sevinileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden sevgili olduğunu görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kocayla yeniden evlenmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments