Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken gelin olmak

Rüyada evliyken gelin olmak

Rüyada evliyken gelin olmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evliyken gelin olmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada evli birini gelin görmek evlatlarından memnun olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, borçlarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelin olmak hayallerinin gerçek olacağına, zorluklarını aşacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evli kadını gelin görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada evli birini gelin olarak görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin gelin olduğunu görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine alamet eder.

Rüyada evliyken gelin olmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada evli olan birinin gelin olduğunu görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments