Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini hazırlamak

Rüyada gelini hazırlamak

Rüyada gelini hazırlamak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, büyük başarılar elde edeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, onlara hayrının dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelini hazırlamak gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada gelin evi hazırlamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, amaçlarına ulaşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin hazırlamak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada gelini hazırlamak el açmayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada gelin odası hazırlamak her zaman hak ettiğini alacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Rüyada yiyecek hazırlamak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada birine yatak hazırlamak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tez hazırlamak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments