Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kaldırmak

Rüyada araba kaldırmak

Rüyada araba kaldırmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Rüyada araba kaldırmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada arabayı elle kaldırmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada araba kaldırmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı kaldırmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, bereketli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı yerden kaldırmak kötü günlerin biteceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yoldan taş kaldırmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada sandık kaldırmak sevinçli bir hayat süreceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kaldırmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine inanılır.

Rüyada birini dansa kaldırmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments