Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kaldırmak

Rüyada tırnak kaldırmak

Rüyada tırnak kaldırmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yetki sahibi olacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kaldırmak gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Rüyada tırnak kaldırmak malına gelecek zarara, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük taş kaldırmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Rüyada harman kaldırmak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ellerini kaldırmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, toplum için faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada taşı kaldırmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ayakları yukarı kaldırmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe kaldırmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada etek kaldırmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments