Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dansa kaldırmak

Rüyada birini dansa kaldırmak

Rüyada birini dansa kaldırmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini dansa kaldırmak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada birini dansa kaldırmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet eder.

Rüyada taşı kaldırmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada tırnak kaldırmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin elinden tutup kaldırmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, iş ve mekan değiştireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerini kaldırmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada düşen çocuğu kaldırmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yerden kaldırmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada harman kaldırmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments