Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini kaçırmak

Rüyada gelini kaçırmak

Rüyada gelini kaçırmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelini kaçırmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada gelin kaçırmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaçan gelin görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada gelinin kaçtığını görmek dertlerin sonlanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, her zaman sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada gelini kaçırmak rahatının yerine geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada gelin tacı almak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada gelinin koluna girmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, elinin bolluk göreceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin görmek zorluklarla boğuşulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altınlı gelin görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments