Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin kaçtığını görmek

Rüyada gelinin kaçtığını görmek

Rüyada gelinin kaçtığını görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada gelinin kaçtığını gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada gelini kaçırmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işaret eder.

Rüyada gelin kaçırmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işarettir.

Rüyada kaçan gelin görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin kaçtığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, eğer işsizse iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabı görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini gelin görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına işaret eder.

Rüyada gelin yanında olmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada falda gelin damat görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, bilgiyle donanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments