Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçan gelin görmek

Rüyada kaçan gelin görmek

Rüyada kaçan gelin görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, işsizin iş bulacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet eder.

Rüyada kaçan gelin gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada gelinin kaçtığını görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada kaçan gelin görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin kaçırmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada gelini kaçırmak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine inanılır.

Rüyada ölü birini gelin olarak görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, beddua ve ah alacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinimizi görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada çirkin gelin olmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bindallı gelin görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments