Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah gelinlikli gelin gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı gelinlikli gelin görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlikli gelin görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymeden gelin olmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada gelin gelinlik görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinini gelinlikle görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments