Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin almaya gitmek

Rüyada gelin almaya gitmek

Rüyada gelin almaya gitmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin almaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Rüyada gelin almaya gitmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, planlı ve programlı davranacağına inanılır.

Rüyada gelin almaya gelmek refaha erişileceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin alma görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin alması görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin alı görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet eder.

Rüyada gelini alnından öpmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments