Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin alma görmek

Rüyada gelin alma görmek

Rüyada gelin alma görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Rüyada gelin alma gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada gelin alma görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin almaya gitmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin alması görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin alı görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelini alnından öpmek büyük zararlar getireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada gelin almaya gelmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments