Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin tacı giymek

Rüyada gelin tacı giymek

Rüyada gelin tacı giymek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, içebileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada gelin tacı giymek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Rüyada gelin tacı giymek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, mirasa alamet eder.

Rüyada başına gelin tacı takmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Rüyada gelin tacı takmak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ortamın bir hayli gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin tacı almak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin tacı görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada altın taç giymek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başına taç giymek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taç giymek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, her geçen gün sorunların artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments