Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına taç takmak

Rüyada kafasına taç takmak

Rüyada kafasına taç takmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerinin yaver gideceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasına taç takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı tartışabilir veya eskiden gelen çözümlenmemiş konuları hatırlatabilirsiniz.

Rüyada kafaya taç takmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada kafasına taç takmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada kafada taç görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı taç takmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Rüyada mavi taç takmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kısmetlerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah taç takmak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci taç takmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine inanılır.

Rüyada başa taç takmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments